Ontdek hoe Welcome
Home u kan ontzorgen

High-end conciërgeservice
voor meer leefcomfort

Tijd is waardevol. Juist omdat tijd vaak wordt opgeslokt door alledaagse dingen. Na het doen van alle boodschappen, huishoudelijke klussen en planningen, is de dag vaak alweer voorbij.

Laat uw leven niet bepalen door bijzaken
Wij denken dat ambitie niet ten koste hoeft te gaan van comfort. Ons doel is simpel: uw leven ontdoen van plichtmatige routine, en ruimte en tijd vrijmaken in uw schema voor dingen die veel voor u betekenen. Boodschappen doen bij uw favoriete speciaalzaken, uw eeuwige to-do-list wegwerken, de juiste oppas regelen, zorgdragen voor alle zaken in huis als u niet in het land bent, uw verjaardagsborrel van A tot Z regelen, spullen ophalen bij de stomerij of apotheek, de hond verzorgen als u een weekend weg bent of u tijdelijk helpen met huishoudelijke en administratieve zaken tijdens een een hectische periode – wij doen wat u wilt op de manier die u wenst

​Klanten
Onze klantenkring loopt uiteen van corporate executives tot drukbezette moeders, expats en eigenaren van een pied-à-terre in de stad. Of u dagelijks gebruikmaakt van onze homemanager of een kortere periode gebruik wilt maken van onze diensten, maakt voor ons geen verschil. Als klant kunt u altijd rekenen op de uitmuntende kwaliteit, privacy en toewijding waar we om bekendstaan.

Uw Personal
Home Assistant

Wij creëren tijd in het drukke leven van mensen, door ze te helpen bij het opppakken van de wekelijkse taken en to-do-lijstjes. Wij zijn uw parttime personal assistant voor uw privéleven!

Zo eenvoudig werkt het

Welcome Home is een service-georiënteerd bedrijf met een team van bezielde Home Personal Assistants, fixers en een netwerk met kwaliteitsleveranciers. Eén aanspreekpunt, die u en uw gezin ondersteund en zorgt dat uw privéleven net wat minder hectisch is. Dus neem contact met ons op en vertel we wat we voor u kunnen betekenen.

Intake

We leren u graag iets beter kennen. Om te zorgen dat wij de service verlenen waar u prijs op stelt en we de juiste personal home assistant aan u koppelen.

Toegang

Toegang tot onze services

Zodra we een duidelijk beeld hebben van hoe we u kunnen ondersteunen en alle formaliteiten zijn afgerond, staan wij 24/7 tot uw beschikking om u te ontzorgen.

Speciaal voor eigenaren van een pied-à-terre in de stad, hebben wij een pied-à-terre-service. Hierbij houden wij tijdens uw afwezigheid een oogje in het zeil en sturen indien nodig onderhoudswerkzaamheden voor u aan. Voorafgaand aan uw komst zorgen we dat de ijskast is gevuld, de bloemen in het water staan en de thermostaat op de juiste stand staat. Na uw verblijf trekt u de deur achter u dicht. Wij zorgen ervoor dat u nergens meer omkijken naar heeft.

Uw Personal Home Assistant bekijkt samen met u wat er (maandelijks) nodig is en zorgt ervoor dat u vrij kunt genieten van uw woning en wat Amsterdam u allemaal te bieden heeft. Op deze manier weet u dat uw belegging/woning een lust is in plaats van een last.

U heeft een pied-à-terre
in Amsterdam

Pied-a-terre

Expat? Wij zorgen
voor een kick-start

Een nieuw bestaan opbouwen in een onbekende stad is best een avontuur. Welcome Home zorgt ervoor dat u zich in no-time thuis voelt in Amsterdam. We helpen u om uw huishouden op orde te krijgen en een thuisgevoel te creëren in uw nieuwe huis, ondersteunen u bij het settelen in de buurt, bieden hulp bij het leren van de Nederlandse taal, en introduceren u als u wilt bij de juiste (sport)clubs

Hiernaast bieden we uiteraard ook onze standaard conciërgeservices, om het alledaagse leven voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wel zo prettig als u de stad nog niet goed kent. Neem contact met ons op en laat ons weten waar u tegenaan loopt, of waarmee u wat extra hulp kunt gebruiken.

Ook wanneer u slechts tijdelijk een drukkere periode heeft, bijvoorbeeld omdat u gaat trouwen, verhuizen, net een baby'tje heeft gekregen, immobiel bent of gaat verbouwen, biedt Welcome Home ondersteuning. Of wanneer u door omstandigheden een tijdlang aan huis gebonden bent. Wij zorgen voor rust. Wij doen de boodschappen, halen uw medicijnen op bij de apotheek, fietsen langs de bloemenwinkel om het huis op te fleuren, regelen de afspraken, laten werklieden binnen, doen de was, ruimen op, of zorgen voor een gezonde maaltijd.

Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat u deze periode comfortabel doorkomt. Uw Parttime Personal Assistant overlegt graag met u hoe we u of een familielid in deze (vaak onverwachte) tijd het beste kunnen assisteren.

Tijdelijke
ondersteuning​

Beeldmerk Welcomehome

Nieuwsgierig naar onze services?

Wilt u weten wat Welcome Home voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op, we kijken graag samen met u hoe we u kunnen ontzorgen.

Een greep uit ons serviceaanbod...

Was- en strijkservice

Privé-evenementen

Personal shopper

Cadeauservice

Bloemenservice

Verhuis- en/of inpakservice

Boodschappenservice

Privéchauffeur

Pied-à-terre service

Stand-by service

Mobiliteitservice

Post- en plantenservice