Ontdek Welcome Home Expat Concierge services.

Creëer een soepele integratie
voor uw internationale werknemer en de familie.

We ondersteunen uw internationale werknemer en zijn/haar familie zowel voorafgaand als tijdens de verhuizing naar Nederland.

Daar waar een relocator zorgt voor het papierwerk en basisvoorzieningen, zorgt Welcome Home ervoor dat uw internationale talent echt het gevoel heeft dat u, als werkgever, begrijpt welke impact zo’n verhuizing naar een onbekend land met zich meebrengt. We zorgen voor een soepele transitie - uit uw naam - en helpen uw werknemer en het gezin of de partner snel zijn weg te vinden in de stad.

Deze samenwerking tussen u en Welcome Home – en mogelijk de relocator – zorgt ervoor dat uw internationale werknemer zich optimaal gesteund voelt, en zich vanaf de eerste dag meteen op zijn werk kan focussen.

Jouw Expat
Conciërge

Waarom zou u, als HR-manager,
Welcome Home inhuren?

Het voortraject van het juiste talent zoeken, aantrekken en inhuren is al zeer arbeidsintensief. En eigenlijk begint het tijdrovende werk – regelen, adviseren, ondersteuning bieden – hierna pas. Behalve zakelijk zo goed mogelijk presteren, is integreren in het Nederlandse leven ook belangrijk voor uw nieuwe werknemer en het gezin of partner.

U helpt uw expatwerknemer aan een ‘soft landing’ bij de nieuwe job door toegewijde aandacht en support te bieden – zowel voor als tijdens de verhuizing naar Nederland. Dit draagt bij aan een succesvolle start binnen uw bedrijf, en werkt op meerdere manieren in uw voordeel:

Tijdbesparing

We beseffen dat het inhuren van internationaal talent extra inspanning van u vraagt. Doordat wij arbeidsintensieve taken overnemen, besparen wij u tijd en kunt u zich richten op uw ‘core business’.

Toptalent blijvend aan u binden

Met de Welcome Home Expat Conciërge biedt u mensen een unieke ervaring. Dit vergroot niet alleen de aantrekkelijkheid van uw bedrijf, maar ook de loyaliteit van uw werknemers door hun vlotte relocation te behandelen als uw prioriteit.

Vergroot betrokkenheid

Zorg dat uw nieuwe internationale medewerker zich welkom voelt. Een succesvol ondersteuningsprogramma voor het gezin of de partner vergroot de betrokkenheid, tevredenheid en productiviteit van uw werknemer.

Wat kunt u
verwachten?

Samen met u creëren we een programma voor een soepele integratie op maat dat uw nieuwe internationale medewerkers en hun gezin helpt om zelfvoorzienend te worden, zich welkom te voelen en zich zonder stress te settelen. Dit zal niet alleen uw HR-manager veel tijd besparen, maar zal ook een positieve weerspiegeling zijn van uw bedrijf. Zorg ervoor dat uw talent weet dat ze op u kunnen rekenen.

Kennismakingstours

Tijdens hun oriëntatie in Nederland begeleidt Welcome Home ze graag en bereidt een oriëntatie bezoek op maat voor. Onze tours zijn altijd gebaseerd op hun to-do-lijst, maar plezier is zeker ook een onderdeel van het programma. Indien gewenst kan de rondleiding worden begeleid door een native speaker.

Ontdek Amsterdam als woonplaats

Ze weten dat ze binnenkort naar Amsterdam verhuizen, maar hebben geen idee waar ze moeten wonen? Welcome Home zorgt ervoor dat ze hun toekomstige buurt zo snel mogelijk vinden. Of ze hebben al een buurt gekozen waar ze willen wonen en nu is het tijd om deze beter te leren kennen.

VIP Concierge Service

Welcome Home is uw partner bij het creëren van een lifestyle in Amsterdam, die past bij uw C-level executives en hun familie. Onze conciërge lifestyle-service wordt precies afgestemd op hun behoeften en wensen. Dit kan voor een kortere periode (misschien wanneer ze aankomen) zijn of voor de lange termijn. Zie voor meer informatie onze persoonlijke conciërgeservice.

Leer de cultuur kennen

U wilt dat uw werknemer en zijn gezin vertrouwd raken met de cultuur, gewoontes, regels en voorschriften? Welcome Home biedt een geweldig programma waarin ze snel begrijpen hoe zaken in Nederland werken. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze aansluit bij hun persoonlijke behoeften/aandachtsgebieden. We hebben zelfs een programma voor tieners.

Creëer een thuis

Welcome Home begrijpt wat het betekent om ‘thuis te komen’ en zorgt ervoor dat ze dit zo snel mogelijk voelen. Wij creëren een soft-landing in Amsterdam voor uw expat en de familieleden zodat u zich geen zorgen hoeft te. De meest voorkomende services zijn:

 • Coördinatie van uw goederen bij aankomst in Nederland
 • Bij aankomst uitpak- en inrichtingsservice.
 • Winkelen voor basis producten of specifieke artikelen.
 • Tab in ons netwerk voor de beste speciaalzaken en/of interieurwinkels.
 • Aansluiten van uw nutsvoorzieningen (tv, internet, gas, water, enz.)
 • Zoek een betrouwbare klusjesman, loodgieter, elektricien, tuinman, etc.
 • Coördineer en/of selecteer de beste opties voor interieurontwerp, inrichting of opknappen van uw huis.
 • Coördineer en/of selecteer de beste leverancier voor uw dakterras, balkon of tuin.
 • Installatie van alarmsysteem.
 • Overige.

Kick Start Amsterdam

Uw medewerker maakt een internationale transitie door en u wilt dat ze net zo verliefd worden op Amsterdam als u? Welcome Home neemt ze en/of hun familie graag onder haar vleugels en leidt ze rond.

 • Laat ons hun beste huishoudelijke team vinden, zoals; schoonmaakster, taalcursus, conciërge, honden uitlaatservice, beveiliger, chauffeur, tuinman, sleutelhouder, klusjesman, etc.
 • We laten ze kennismaken met de beste lifestyle-adressen, zoals; personal trainer, sportschool, yoga, acupuncturist, kapper, kapper, nagelstudio, massagetherapeut, fysiotherapeut, enz.
 • Introduceert ze bij plaatselijke clubs voor sport, hobby's en persoonlijke interesses.
 • Organiseer alle familie services, zoals; oppas, kinderdagverblijf, etc.

Video afspelen
Beeldmerk Welcomehome

Benieuwd naar onze diensten?

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wilt u weten of Welcome Home ook uw servicepartner kan zijn?
Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee.

Wilt u weten welk Welcome Home-servicepakket wij voor u op maat  kunnen samenstellen?
Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee.

Beginnen in een nieuwe stad is een behoorlijk avontuur. Met Welcome Home voel je je binnen de kortste keren thuis in de stad. We helpen u bij het organiseren van uw huishouden, ondersteunen u bij het settelen in de buurt, introduceren u bij de juiste (sport)clubs, leren u de taal of laten je nieuwe huis als een echt thuis voelen.

Neem contact met ons op en laat ons weten waar u mee worstelt of waar je gewoon wat extra hulp kan gebruiken.

Individueel?
Geen probleem, laat ons u helpen.