Ontdek Welcome Home
lifestyle services

Moderne conciërgeservice voor
tailor-made wooncomfort

Tijd is kostbaar. We bevorderen een comfortabelere levensstijl door grote en kleinere taken uit handen te nemen. Met ons zorgvuldig afgestemde netwerk van betrouwbare en gespecialiseerde leveranciers vergroten we het wooncomfort van uw bewoners of internationale clienten.

Wij maken het leven
comfortabeler

Expat
Conciërge

We Creëer een soepele integratie
We ondersteunen uw internationale werknemer en zijn/haar familie bij een soepele integratie op maat zodat uw nieuwe internationale medewerkers snel zelfvoorzienend zijn, zich welkom voelen en zich zonder stress te settelen.

Persoonlijke
Conciërge

We zorgen voor een 'work-life' balans
Met onze Persoonlijke Conciërgeservice ondersteunen wij uw balans te vinden tussen werk en privé. Zie ons als de PA voor uw privéleven op de momenten dat het nodig is.

We deliver the best local
knowledge on a international level.

- Stephanie Broeke

Resident Concierge,
Klassieke service via moderne app

We creëren een high-end woonbeleving
Onze op maat gemaakte Resident Conciërgeservice geeft luxe appartementencomplexen een onderscheidend karakter – een aantrekkelijke meerwaarde voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en VvE’s.

Wij zijn het innovatieve antwoord op de toenemende behoefte aan een meer servicegerichte en inclusieve manier van wonen en leven.

Met slimme technologie leveren wij een up-to-date variant op de traditionele high-end conciërgedienst. Onze uitmuntende hospitality legt de basis voor een duurzame vertrouwensrelatie met bewoners en werknemers. Wij besparen ze kostbare tijd, faciliteren een comfortabele levensstijl en stimuleren interactie in de buurt.

Een greep uit onze diensten...

Was- en strijkservice

Personal shopper

Oppasservice

Tours & Events

Cultural Training

Huishoudelijke hulp

Expat settle-in service

Private dining

Cadeauservice

Verhuisservice

Bloemenservice

Boodschappenservice