Ontdek wie wij zijn

Over Welcome Home

Ons DNA is transparant, consequent en gericht op comfort

Perfectie

We creëren een klimaat van kwaliteitsservice

Vanaf het eerste begin richten wij ons als bedrijf op het leveren van perfectie: het beste van het beste. Onze grootste passie is om alleen de best mogelijke service te verlenen en u, als gewaardeerde cliënt, altijd alle aandacht te kunnen geven die u wenst.

Toewijding

We gaan altijd tot het uiterste

Bij Welcome Home wordt elk contactmoment met zorg en aandacht voor detail behandeld. We zetten altijd een stapje meer, om de verwachtingen te overtreffen van zowel onze cliënten als onze betrouwbare partners. Hierdoor slagen we erin om keer op keer een exclusieve ervaring te leveren.

Betrouwbaarheid

Uw privacy staat op de eerste plaats

Door onze ervaring met klanten uit het topsegment, is het voor ons vanzelfsprekend dat we respectvol en discreet omgaan de wensen van onze cliënten. Uw privacy staat altijd voorop, en u kunt er zeker van zijn dat wij de specifieke behoeften die bij een veeleisende job en lifestyle horen begrijpen.

Onze cliënten

Van corporate executives en expats tot drukbezette ouders en mensen die een tweede huis bezitten in het geweldige Amsterdam: allemaal noemen zij Welcome Home hét adres voor home management services en lifestyle concierge services. Als onze gewaardeerde cliënt kunt u erop vertrouwen dat wij u elke tijdrovende taak uit handen kunnen nemen. Of u nu dagelijks gebruik wilt maken van onze diensten, of onze hulp wilt inroepen voor de momenten dat u buiten de stad bent: u bent altijd verzekerd van de grootste aandacht, toewijding en perfectie.

Ons Team

Stephanie Broeke

Founder of Welcome Home

Na haar afstuderen aan de Hotelschool Den Haag, bouwde Stephanie Broeke een succesvolle carrière op in de reiswereld. Eerst werkte ze voor diverse luxe reisorganisaties. Daarna werd ze oprichter en managing partner van een van Nederlands grootste touroperators voor groepsrondreizen. In 2018 was Stephanie toe aan een nieuwe uitdaging en trad af als managing director. Kort daarna richtte ze Welcome Home op.

Stephanie noemt Welcome Home het product van haar liefde voor de hospitality-branche gecombineerd met de ervaring die ze opdeed tijdens haar reizen en werk in het buitenland. Daar raakte ze bekend met het concept van luxe conciërgediensten en premium woningmanagement.

Stephanie is ervan overtuigd dat Amsterdam in het rijtje thuishoort van kosmopolitische steden als Londen en New York, waar veel cliënten 24/7 toegang hebben tot exclusief home management en concierge services. Toen ze ontdekte dat in haar thuisstad Amsterdam ook behoefte is aan dit soort diensten, besloot ze Welcome Home in Amsterdam te lanceren. Dankzij haar jarenlange ervaring in de hospitality-wereld, haar organisatietalent en uitgebreide netwerk, werd het direct een succes.

Puck Brouwer

Puck studeerde af aan de Hotelschool Maastricht in 2021. Bij het pr & communicatiebureau waar ze daarvoor stage had gelopen, kreeg ze meteen een contract aangeboden. Maar haar oude droom om een paar jaar te gaan vliegen bleef kriebelen. In 2022 slaagde Puck met vlag en wimpel voor KLM’s trainingsprogramma en sinds april 2024 is ze aan de slag gegaan als stewardess. In de periodes dat ze thuis in Amsterdam is, werkt de servicegerichte, ondernemende Puck voor Welcome Home. Met haar gedreven en attente houding is ze een waardevol lid van ons team.

Wat onze klanten zeggen...

Stephanie Broeke

+31 6 493 05 588

stephanie@dutchuncle.nl

Linkedin

+31 6 493 05 588

stephanie@dutchuncle.nl

Beeldmerk Welcomehome

Benieuwd naar onze diensten?

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wilt u weten of Welcome Home ook uw servicepartner kan zijn?
Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee.

Wilt u weten welk Welcome Home-servicepakket wij voor u op maat  kunnen samenstellen?
Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee.