Ontdek onze services

Wij zijn uw persoonlijke stille kracht

Als je een drukke levensstijl hebt, is tijd je kostbaarste bezit. Een huishouden managen, of dat van meerdere huizen, kan veel tijd en energie kosten. U kunt erop vertrouwen dat wij u de dagelijkse beslommeringen rond het huishouden uit handen nemen – en nog veel meer.

Zo bieden we feilloze home management services, volledig afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om onderhoud, schoonmaakwerkzaamheden, personeelsmanagement, boodschappen doen, stand-by-service, of het regelen van uw onderhouds- en servicecontracten: bij ons is alles in goede handen.

Zoekt u een home setup service tijdens uw verbouwing? Ook daar kunnen we voor zorgen. Zelfs het zoeken van betrouwbare, gescreende aannemers kunt u aan ons overlaten. Als uw projectmanager zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

U kunt ook bij ons terecht voor onze luxury concierge services, uw geheime wapen als het gaat om een exclusief evenement plannen en organiseren, afspraken inplannen voor als u in Amsterdam bent, een chauffeur stand-by houden, een tafeltje reserveren in dat ene gewilde restaurant, uw koelkast bijvullen, verse bloemen op tafel zetten, en uw mail netjes gesorteerd aantreffen als u thuiskomt van een (business)trip.

Komt u als expat naar Amsterdam? Dan zorgen wij ervoor dat uw aankomst in uw nieuwe thuisstad soepel verloopt en tot in de puntjes geregeld is. Hoewel we geen verhuisbedrijf zijn, heeft u met onze relocation service de garantie dat u zich snel, aangenaam en zonder onnodige stress kunt settelen in uw Amsterdamse woning.

Ontdek onze diensten

azhar-j-t2hgHV1R7_g-unsplash

Home
Management
Service

Exclusief huismanagement voor eigenaren van luxe woningen

We bieden complete pakketten voor huismanagement aan. Volledig afgestemd op zowel eigenaren van een tweede huis in Amsterdam als vaste inwoners van de hoofdstad. Mocht u een periode buiten de stad verblijven, dan houden wij thuis een oogje in het zeil voor u. Uw huis of investeringsobject is bij ons altijd in goede handen: een hele zorg minder.

Home
Setup Service

Een helpende hand tijdens of na verbouwingen

Tijdens een verbouwing is het prettig als een professionele partij uw belangen behartigt. Welcome Home is uw ideale aanspreekpunt. Wij helpen u aan de beste aannemers, binnenhuisarchitecten, interieurstylisten, exclusieve woonwinkels, en andere commerciële partijen. Uw state-of-the-art slimme apparatuur en veiligheidssysteem hebben we in no time gebruiksklaar. We coördineren en monitoren elk deel van het verbouwingsproces, zodat u zich kunt bezighouden met andere prioriteiten.

Lifestyle
Concierge

Een professionele Personal Assistant voor uw huis

Een betere balans vinden tussen werk en vrije tijd begint met onze Lifestyle Concierge Service. Uw Welcome Home-assistant kunt u zien als een PA die u ondersteunt bij uw veeleisende en drukbezette levensstijl. Zo houdt u meer tijd over voor waar het echt om draait: genieten van de mooie dingen in het leven. Laat simpelweg alles wat u zelf te tijdrovend vindt over aan ons, of het nu gaat om een diner reservering maken of uw koelkast bijvullen met delicatessen uit uw favoriete winkels.

Relocation concierge service

Een soepele vestiging in uw nieuwe thuisstad

Voor mensen van buiten Nederland die opzien tegen het gedoe dat een verhuizing naar een ander land met zich meebrengt: we zijn er voor u en degenen die met u meeverhuizen. We begrijpen hoe belangrijk het voor u en uw gezin is dat u zich meteen thuis voelt. Daarom zorgen wij ervoor dat uw aankomst aangenaam en vooral ook stressvrij zal zijn. Met onze Relocation Concierge Service kunt u rustig de stad gaan verkennen. In de tussentijd regelen wij dat uw huis helemaal op orde is en u er alleen nog in hoeft te trekken.

Beeldmerk Welcomehome

Benieuwd naar onze diensten?

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wilt u weten of Welcome Home ook uw servicepartner kan zijn?
Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee.

Wilt u weten welk Welcome Home-servicepakket wij voor u op maat  kunnen samenstellen?
Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee.