Ontdek uw mogelijkheden
bij Welcome Home.

We’re building a
best-of-the-class team

Welcome Home is een high-end on-demand conciërgeservice met een focus op ontzorgen en wonen. Wij doen dit voor expats, die net in Nederland zijn gearriveerd of op het punt staan hier een nieuw leven op te bouwen, en ondersteund dienen te worden met het opzetten van hun lifestyle. Maar zeker ook met onze Resident Concierge voor bewoners van luxe appartementencomplexen, die wij niet alleen ontzorgen maar waar wij ook zorgen voor een fantastische woonbeleving.

Onze service bieden wij op dit moment alleen aan in Amsterdam en Den Haag, maar andere steden zullen snel volgen

Werken bij
Welcome Home

Integriteit

Bij alles wat we doen staat integriteit voorop. Ons bestaansrecht is gebaseerd op vertrouwen en de privacy van onze klanten. Jij respecteert dit, en weet heel goed te onderscheiden wat wel en niet met kennissen en vrienden aan de keukentafel besproken kan worden.

Hospitality

Van het anticiperen op de behoeften van onze klanten tot onze samenwerkingen met lokale bedrijven. We doen altijd het uiterste om onze klanten, partners en de gemeenschap te ondersteunen. Hospitality zit in jouw genen.

Uitmuntendheid

We streven ernaar om altijd tot het uiterste te gaan voor onze klanten en lokale partners. Je denkt in oplossingen, weet je te verplaatsen in een ander en bent flexibel. Je wordt blij als aan het einde van de dag je hebt kunnen bijdragen aan het ontzorgen van onze klanten.

Stephanie Broeke

+31 6 493 05 588

stephanie@dutchuncle.nl

Linkedin

+31 6 493 05 588

stephanie@dutchuncle.nl

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan.

Beeldmerk Welcomehome

Solliciteren bij
Welcome Home?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze gastvrijheid professionals
in alle lagen van het bedrijf. Dus staat jouw droombaan er niet tussen, denk je
dat we een ‘perfect fit’ voor elkaar zijn of wil je gewoon meer informatie. Neem contact
met ons op en/of stuur je CV met begeleidend naar hello@welcomehome.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze gastvrijheid professionals in alle lagen van het bedrijf. Dus staat jouw droombaan er niet tussen, denk je dat we een ‘perfect fit’ voor elkaar zijn of wil je gewoon meer informatie. Neem contact met ons op en/of stuur je CV met begeleidend naar hello@welcomehome.nl.