Ontdek hoe Welcome
Home u kan ontzorgen.

Property & Home
management

Speciaal voor eigenaren van een pied-à-terre of met een woning die (tijdelijk) is verhuurd, bieden wij een zeer compleet property management-pakket. Hierbij houden wij tijdens uw afwezigheid een oogje in het zeil en zorgen wij ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken. Op deze manier weet u zeker dat uw huis of belegging in goede handen is, heeft u altijd back-up in de stad en bent u geheel ontzorgd.

Maar ook als u een expat bent en de Nederlandse taal nog niet (goed) spreekt of wellicht niet weet hoe zaken in Amsterdam werken voor huiseigenaren, kunt u gebruik maken van onze property management-services. Op deze manier weet u zeker dat u altijd met de beste leveranciers werkt en zaken altijd goed geregeld zijn!

Jouw property
conciërge

Onze property management-services

 

Onze service is niet geschikt voor appartementen die via Airbnb worden verhuurd. Tevens is het helaas niet mogelijk om alleen schoonmaak te regelen.

Hoe werken wij?

Stap 2

Naar aanleiding van ons gesprek maken we een vrijblijvende offerte en horen we graag of deze aansluit bij uw wensen.

Step 3

Stap 3

Op het moment dat u Welcome Home contracteert als uw partner in Amsterdam of 't Gooi, zullen wij een ‘dedicated Home Assistant’ aan u toewijzen.

Stap 4

Er volgt een kennismaking met uw Home Assistant bij u thuis, zodat hij of zij uw woning leert kennen en een logboek zal aanmaken.

Stap 5

Vanaf nu kunt u op ons rekenen, en heeft u verder geen omkijken meer heeft naar uw woning.

Beeldmerk Welcomehome

Nieuwsgierig naar onze service?

Wilt u weten wat Welcome Home voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op, we kijken graag samen met u hoe we u kunnen ontzorgen.