Ontdek Welcome Home Resident Concierge services.

Ontwikkeld voor vastgoedprofessionals
Ontworpen voor bewoners

We zijn de partner voor vastgoedprofessionals, projectontwikkelaars en VvE’s van luxe wooncomplexen in (groot) Amsterdam en Den Haag. Onze virtuele Resident Conciërgeservice versterkt een vijfsterren-woonbeleving. Een aanzienlijke toegevoegde waarde voor uw project en de (potentiële) bewoners.

Jouw Resident
Concierge

Icon_verbinding

Tijdbesparing

24/7 hulp en support

We beseffen dat tijd kostbaar is. Onze Resident Conciërgeservice neemt bewoners (on-)alledaagse taken uit handen, zodat zij tijd overhouden voor dingen die ze echt belangrijk vinden. Dankzij onze app zijn we altijd bereikbaar.

Hospitality

Focus op comfort

Onze goed getrainde home managers zijn experts in ontzorgen. Ze hebben een feilloos oog voor detail en voelen wensen van bewoners haarfijn aan. Onze service stemmen we altijd af op persoonlijke voorkeuren.

Verbinding

Communitybuilding

We stimuleren de connectiviteit en onderlinge betrokkenheid binnen appartementencomplexen. Dit vergroot het thuisgevoel. Bewoners kunnen gebruikmaken van een besloten digitaal platform. Daarnaast organiseren we sociale evenementen.

Persoonlijke
toewijding & slimme
technologie

Service

Welcome Home is altijd bereikbaar via de app. Met de toegevoegde chatfunctie kunnen bewoners elk moment van de dag contact opnemen om diensten op te vragen of bij te kopen.

News

Dit digitale ‘prikbord’ informeert bewoners over belangrijke zaken. Zoals het gebouw, de buurt en andere relevante onderwerpen.

Community

Bewoners maken met een druk op deze knop interactief contact met elkaar. Dit bevordert het gemeenschapsgevoel.

Maintenance

We hebben een groot lokaal netwerk voor onderhoudswerkzaamheden. Indien gewenst, fungeren wij als toezichthouder tijdens de klus.

Events

Een kalender met tips en activiteiten in de buurt die bewoners verbindt met de lokale omgeving. Hierop communiceren we ook evenementen die wij zelf organiseren voor de bewoners.

Documents

Een centrale plek waar bewoners belangrijke informatie kunnen terugvinden. Zoals het huisregelement, het vuilnisophaalrooster van de gemeente, voorwaardes, notulen en contactgegevens.

Beeldmerk Welcomehome

Benieuwd naar
uw mogelijkheden?

Wilt u weten welk Welcome Home-servicepakket wij voor u op maat
kunnen samenstellen? Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee.

Een greep uit onze diensten...

Was- en strijkservice

Privé-evenementen

Personal shopper

Oppasservice

Huishoudelijke hulp

Private dining

Bloemenservice

Hondenuitlaatservice

Verhuis- en/of inpakservice

Boodschappenservice

Privéchauffeur

Autowasservice